Vi er et idrettslag/en danseklubb i Trondheim som driver med Urban Dans. Vi ble stiftet i 2018, men aktiviteten startet ikke for fullt før i september i år. Siden da har medlemsmassen vår vokst raskt, og vi har nå passert 80 medlemmer. Vi har hatt fire dansearrangementer hittil, hvorav ett av arrangementene var en offisiell dansekonkurranse i samarbeid med Norges Danseforbund. Arrangementene har vært en stor suksess, og vi får gode tilbakemeldinger fra medlemmer og deres foresatte om at det vi gjør betyr mye for dem.

En av våre viktigste verdier som vi jobber hardt for å leve etter, er inkludering. TUD skal være et inkluderende sted for alle. Vi skal være en arena hvor ingen skal føle på utenforskap, og hvor alle skal ha muligheten til å oppleve danseglede sammen med oss, uansett sosial, økonomisk eller kulturell bakgrunn. Dans kan være en dyr aktivitet og hobby, og vi i TUD gjør det vi kan for å kunne gi et tilbud av god kvalitet til en billig penge. Vanlig pris for en workshop er ca. 350 kr, mens vi tilbyr dette til en gi-bort-pris, og noen ganger gratis. Dette har vi mulighet til å gjøre når vi får tilskudd fra ulike aktører. En voksende medlemsmasse øker sjansen vår til å få utdelt disse tilskuddene.

Vi er et idrettslag som gir medlemmene våre mulighet til å konkurrere, men vi driver også med breddeidrett. Vi er vel så opptatt av å bygge opp et sunt og inkluderende dansemiljø, en arena hvor barn og ungdom kan samles og knytte vennskap over felles interesser. Gjennom åpentreninger, jams, konkurranser, filmkvelder etc. tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter. Alle trenger ikke å være best, og vi stiller ingen krav om deltakelse i konkurranser, ei heller noe krav om høyt nivå for de som ønsker å konkurrere. TUD er også for voksne som elsker urban dans. Vi har ingen nedre eller øvre aldersgrense (dog følger vi barneidrettsbestemmelsene mtp. konkurranser). TUD er for alle som interesserer seg for denne idretten, og som ønsker å være en del av et sunt miljø.

Det er viktig å nevne at TUD er en uavhengig danseklubb, og at vi ikke er tilknyttet Raw Dance Studio. Raw Dance Studio er en viktig samarbeidspartner og sponsor som brenner for det samme som oss, men vi er uavhengige og har medlemmer som er tilknyttet andre studioer også. Samarbeidet med Raw består hovedsakelig av sponsing av lokaler og lån av musikk- og fotoutstyr, samt frivillig arbeidskraft ved arrangementer. Raw er også en viktig faglig sponsor. Ellers står vi på egne bein, både økonomisk og i driften ellers.

KO Battle 26.10.19
KO Battle 26.10.19