Har du lyst til å støtte Trondheim Urbane Danseforening?

Det er flere måter du kan støtte oss på!

1. Du kan bli medlem!
Klikk her for mer informasjon.

2. Du kan følge oss på sosiale media!
Instagram: @trondheimurbanedanseforening
Facebook: Trondheim Urbane Danseforening
Vi setter pris på om du deler arrangementene våre og tipser andre om oss!

3. Du kan jobbe frivillig for oss!
Vi har alltids behov for frivillige før og under arrangementene våre! Dette kan være ting som å bake en kake, stå i kiosken, sjekke billetter, være sjåfør, lage plakater og invitasjoner, være fotograf, delta på dugnader, planlegge arrangementer etc. Ta kontakt på Facebook/Instagram/mail eller bli med i vår ressursgruppe på facebook: https://www.facebook.com/groups/435494763686834/

4. Du kan bli sponsor!
Vi søker ofte etter sponsorer til arrangementene våre! Dette kan være alt fra lokaler vi kan være i, økonomisk støtte, varer til kiosken vår (kaffe, saft, brus, frukt, muslibarer, kaker, mat etc.), pappkopper/servietter til servering av kaffe/mat, mat/snacks vi kan servere medlemmene våre på filmkvelder/sosiale sammenkomster, produkter vi kan bruke som premier til loddsalg osv. Ta kontakt på mail hvis du er interessert i å være sponsor!

5. Du kan velge oss som mottaker i Grasrotandelen!
Hvis du velger oss som mottaker vil vi få opptil 7% av din spillinnsats, helt uten at din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.
Klikk her for informasjon.

6. Du kan møte opp og heie på medlemmene våre i konkurranser!
Når vi arrangerer battles og showcasekonkurranser er det stas for medlemmene våre (og for konkurrentene) om det er mange publikummere som heier og lager god stemning! Likt som i andre idretter så er det alltid mye morsommere å opptre/prestere/konkurrere når det kommer tilskuere for å se på!

7. Du kan kjøpe kaffe/kake/lodd i kiosken
Alt overskuddet fra kiosksalget går til driften av TUD slik at vi kan fortsette å holde dansearrangementer, invitere workshopholdere og holde andre sosiale sammenkomster. Kjøp en kaffe eller et kakestykke til en tier eller et par lodd for å være med i trekningen av kule premier samtidig som du støtter TUD!